Allround grondwerk

Zand transport

Met een mobiele kraan of minikraan, eventueel in combinatie met laserapparatuur, kunnen wij allround   grondwerk voor u verrichten.

Wij kunnen (tuin)grond en zand met behulp van onze trekker en dumper bij u thuis leveren. Met onze mobiele kraan, minishovel of minikraan kan de grond of het zand op de juiste plaats worden gebracht en eventueel worden uitgevlakt.

 

Ook voor het uitgraven en aanvullen van funderingen en het aanbrengen of verwijderen van een dam of sloot kunt u bij ons terecht.

 

 

 

 

 

Sloopwerkzaamheden

Zagen en snoeien met behulp van sloop-sorteergrijper.

Tevens beschikken wij over een sloop/sorteergrijper en een sloophamer.

 

Zaag- en snoeiwerk

Of het nu om een singel langs uw erf gaat of om een solitaire boom in uw achtertuin in de bebouwde kom; wij krijgen hem om!

Met behulp van onze mobiele kraan met manbak of met een hoogwerker (voor de minder toegankelijke plaatsen) kunnen wij bomen voor u opsnoeien of omzagen. Het hout voeren wij desgewenst voor u af.

Kilveren

Om uw kavel te egaliseren kunnen wij deze voor u kilveren. Dit kan zeer nauwkeurig gedaan worden met behulp van een kilverbak, welke voorzien is van laserapparatuur. U kunt aangeven op welke plaatsen u de kavel afwaterend wilt hebben. Wij rijden met 2 of 3 combinaties. Dit doen wij in samenwerking met Agrarisch Loonbedrijf Jager uit Tollebeek.

 

Transport met trekker en kipper of aanhanger

Komt u ook wel eens een trekker met kipper tekort tijdens de drukke oogsttijd? Wij kunnen met onze trekker en dumper onderrijden bij het rooien van aardappels, uien, bieten, bloembollen etc.

Drains doorspuiten

Met al dat water dat de afgelopen jaren in ons land is gevallen is het wellicht goed om uw drains eens door te laten spuiten. Wij kunnen dit doen met behulp van onze Homburg-drainspuit. Deze drainspuit (type Delta) is door ons voorzien van een afstandsbediening, waardoor wij nauwkeuriger kunnen werken. Kapotte drains kunnen wij desgewenst voor u opzoeken en repareren.

Slootonderhoud

Met onze mobiele kraan kunnen wij uw sloten opnieuw uitdiepen en het talud optrekken. Wij beschikken eveneens over een taludbak.
Ook maaikorven wij veel sloten met behulp van onze mobiele kraan met maaikorf of trekker met maaikorf. Naast maaikorven kunnen wij ook klepelmaaien met een maai-arm aan de trekker. Deze werkzaamheden worden verricht in samenwerking met Agrarisch Loonbedrijf Jager uit Tollebeek.

Zand transport

Mest of compost opladen en uitrijden

Wilt u uw mestbult laten opladen en uitrijden of wilt u compost laten uitrijden over uw kavel?

Met behulp van onze mobiele kraan kunnen wij de mest of compost voor u opladen en met onze trekker en Strautmann meststrooier kunnen wij deze voor u uitrijden. Onze nieuwe mestwagen is voorzien van een weeginrichting. Dit doen wij in samenwerking met Agrarisch Loonbedrijf Jager uit Tollebeek.

Leveren (tuin)grond en (straat)zand
Ook voor (tuin)grond en/of (straat)zand bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren de grond/het zand bij u thuis en kunnen het desgewenst op de juiste plaats voor u uitvlakken.